Itt a lehetőség, hogy növeld a jövedelmed

Tudtad, hogy a partnereink átlagosan napi 20 percet foglalkoznak munka közben ajánlással és akár 35%-kal megnövelik a jövedelmüket?

Vegyél Részt A VIP Eseményen!

E-mail cím nem megfelelő

A Laptophardware

Signal Computer Kft-ként már több mint 30 éve vagyunk a piacon és foglalkozunk laptop alkatrészekkel és szervizeléssel. Hogyan tudsz te nyerni ebből az egészből? Ajánlj minket és mától fogva soha többé nem kell piaci áron vásárolnod!

Google értékelés
4.7
1000 értékelés alapján
js_loader

Ajánlat rendszergazdáknak

Laptop tisztítás

Kitisztítjuk és felgyorsítjuk ügyfeleid laptopját kedvezményes áron.

Ajánlat rendszergazdáknak

Laptop Gyorsítás

SSD + Memória bővítés a tökéletes teljesítmény elérése érdekében. Neked olcsón.

Ajánlat rendszergazdáknak

Helyszíni karbantartás

Ha helyszíni karbantartásra hívsz minket, nem csak piaci ár alatt kapod meg a szolgáltatást, de pénzt is adunk!

Ajánlat rendszergazdáknak

Operációs rendszer telepítés

Előfordult már, hogy azért kellett elengedned egy adott munkát, mert nem volt rá kapacitás? Itt jövünk mi a képbe!

Ajánlat rendszergazdáknak

Laptop alkatrészek

Felejtsd el az árösszehasonlító oldalak monoton böngészését. Nálunk mindent a legjobb áron fogsz megkapni!
Ajánlat rendszergazdáknak

Felújított Laptopok

Prémium üzleti laptopok bőven a piaci ár alatt. Kizárólag Neked. Tovább is tudod értékesíteni, ha szeretnéd!

Nem kell megszakadnod munka közben!

Biztosan te is ismered azt a jelenséget, amikor egy adott projekt közben ezer felé kell szakadni. Az ügyfél türelmetlenül várja az eredményt, közben te próbálod a legjobb áron beszerezni az alkatrészeket és egyúttal segítséget találni a hiba megoldására.

Pontosan ezért érdemes felvenned velünk a kapcsolatot. Mi levesszük a munka bosszantó terheit a válladról és Neked semmi másra nem kell koncentrálnod, mint a pénzkeresésre. Jól hangzik igaz?

Elégedett partner

%

Átlagos Jövedelem növekedés partnereinknél

%

Elégedettségi ráta

Ajánlat rendszergazdáknak

Nálunk mindent megtalálsz!

Felújított laptop, laptop töltő, laptop akkumulátor, laptop kijelző, ssd, memória, felújított pc, laptop billentyűzet, egyéb alkatrészek A-tól Z-ig.

Mi vagyunk a Te személyes kimeríthetetlen alkatrész beszerzési raktárad, ahol mindig a legjobb áron tudsz vásárolni.

Ami pedig nincs – bár ilyenre ritkán van példa – beszerezzük anélkül, hogy egy pillanatra is fel kéne emelned a telefont.

Könnyebbé tesszük az életedet

Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbb lesz az életed, ha mindent megtalálsz egy helyen. Mennyi időt vesz el az, amikor:

  • Keresned kell a neten alkatrészt
  • Amikor kutatod a legjobb árakat
  • Amikor el kell küldeni az ügyfelet, mert nincs kapacitásod rá
  • Amikor a munkád nagy részét a kutatás teszi ki?

 

Elégedett partner

%

Százalékos probléma megoldás

Ajánlat rendszergazdáknak

Kérdések&Válaszok

Miért jó, ha a partneretek leszek?

Mert a pénzen kívül a legfontosabb dolgot fogod kapni általunk. Időt. Időt a fejlődésre, időt a munkára és legfőbbképpen időt önmagadra!

Mi történik a jelentkezést követően?

Dedikált kapcsolattartód lesz, akit bármikor hívhatsz, ha kérdésed van. Gyors egyeztetést követően megállapítja a kedvezményed mértékét és felteheted a kérdéseidet.

Minőségiek az alkatrészek?

Mind a gyári, mind az utángyártott alkatrészeket egyesével ellenőrzi az erre dedikált technikai csapatunk az irodában azért, hogy se Neked, se az ügyfelednek ne okozzon kellemetlenséget egy hibás termék. Egy szóval. IGEN:)

Miért bízzak meg bennetek?

A Laptophardware majdnem 30! éve foglalkozik laptop szervizeléssel és laptop alkatrész értékesítéssel. Ezidő alatt tökéletesre fejlesztettük ügyfeleink és partnereink közti kölcsönösen előnyös kapcsolatot.  Mindegy, hogy lakossági, vagy éppen B2B oldalról közelítjük meg. Mi minden esetben a WIN-WIN politikára elkötelezett hívei vagyunk!

Google értékelés
4.7
1000 értékelés alapján
js_loader

Jár bármilyen kötelezettséggel, vagy plusz munkával ez számomra?

Maximum 10 percet kérünk tőled a regisztráció és az egyeztetés során. Utána csak akkor beszélünk, ha Neked szükséged van Ránk:)

Az elégedett partner a reklámunk

Beszéljenek azok az online nagyágyúk, akik jelenleg is büszkén vállalják fel elégedettségüket!

Ajánlat rendszergazdáknak

Örülök, hogy végre az eszközeink karbantartása megoldódott. Sokkal egyszerűbbé és gördülékenyebbá vált a rendszeres karbantartás. Ezzel is több idő jut a napi feladatokra. Rugalmasak, így minden gördülékenyen megy.

 

Kravecz Richárd

Ügyvezető, Netkazán

Ajánlat rendszergazdáknak

Az elmúlt években többszörösére nőtt technikai eszközeink száma. Az irodában minden kollégánk laptopon dolgozik, óriási mennyiségű munkaórában. Annak érdekében, hogy a géppark élettartamát kimaxoljuk, rendszeresen a laptopkarbantartas.hu csapatát bízzuk meg, így hosszabb élettartamot és kevesebb meghibásodást értünk el, vagyis duplán spóroltunk. Ajánlom őket!

Schmidt Richárd

Ügyvezető, Alinda.hu

Ajánlat rendszergazdáknak

Ha egy cégben vannak laptopok, munkaállomások, akkor ott előbb-utóbb elromlik valami. A Laptopkarbantartás.hu csapata mind egy-egy hiba javítása esetén, mind a hibák megelőzése tekintetében kimagaslóan jó szolgáltatást nyújtott számunkra. Örülök, hogy egy ilyen megbízható csapattal dolgozhatunk.

 

Csereklei Zoltán

Ügyvezető, Pelenka.hu

Ajánlat rendszergazdáknak

Minden cégvezető elvárása, hogy az általa nem kontrollálható területeken olyan partnerekkel dolgozzon, akiben vakon megbízhat. Megbízhat szakmai tudásában, tisztességes árképzésében és az elvégzett munkálatok kifogástalan minőségében. Ezen elvárásaink maradéktalanul teljesülnek a Laptophardware csapatával, ezért jó szívvel ajánlom őket más cégvezetőknek is!

Zabari István

Ügyvezető, Lumenet.hu

Ajánlat rendszergazdáknak

Nagyon tetszik és korszerű a szolgáltatás. Szeretem, hogy nem kell egy egy karbantartás miatt kimozdulni a cégtől sem a kollégáknak, sem a gépeknek.
A csapat felkészült és profi. Örülök, hogy ez a folyamat ilyen gördülékenyen megy már.

Tóth Zoltán

Ügyvezető, Daanos.hu

Ajánlat rendszergazdáknak

Örülök, hogy végre a céges laptop flottánk karbantartása miatt nem kell aggódnom cégvezetőként. Számomra rémálom egy meghibásodott munkaeszköz.

Szendrei Imre

Tulajdonos, markasbolt.hu

Kezdhetjük?

Alig 10 perces regisztrációs folyamat és az életed teljesen új fordulatot vehet a munkavégzés és financiális szempontjából egyaránt.

SIGNAL Computer Kft

1117 Budapest, Fehérvári út 55. A-B. ép. Fsz.

Adószám: 10234958-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-061789

(+30) 30 729 4648

info@laptopkarbantartas.hu

Elégedett ügyfeleink

4.7Ágnes KeresztesÁgnes Keresztes ★★★★★ Megmentették a menthetetlennek tűnő laptopomat, köszönöm!Zsebok SandorZsebok Sandor ★★★★★ Remek, segítőkész csapat!andrás szlávikandrás szlávik ★★★★★ ...a kijelzőmet,30 perc alatt,..kicserélték ,.nagyon baráti áron,ráadásul még a hiányzó csavarokat is pótolták...György BerényiGyörgy Berényi ★★★★★ Nagyon gyorsan, még zárás előtt orvosolták a problémát. Köszönet érte. Nem először vettem igénybe ezt a szervizt.Zsuzsanna Hornyákné KocsisZsuzsanna Hornyákné Kocsis ★★★★★ Most jövök a boltból! Remek tapasztalatokkal! Gyors, pontos, kedves kiszolgálás! Csak ajánlani tudom mindenkinek!István HerczegIstván Herczeg ★★★★★ Korrekt, segítőkész csapat, jó minőségben dolgoznak. Köszi a segítséget✅Attila ZsemjánAttila Zsemján ★★★★★ A mai napon a hibás képernyővel rendelkező laptopomat vittem be az aznapi beadandóm határidejével adatmásolásra és javításra. Sajnos az eladó nevét nem kérdeztem meg, és a névkártya is elkerülte a figyelmemet. Nagyon ritkán írok véleményt, azonban ez az üzlet kivétel, ugyanis lelkiismeretesen és a helyzetemet figyelembe véve jártak el minden téren.Martin KőváriMartin Kővári ★★★★★ Gyors és jófej kiszolgálás.Péter BillédiPéter Billédi ★★★★★ Szerencsés BenceSzerencsés Bence ★★★★★ Attila BöröczkiAttila Böröczki ★★★★★ Kiemelkedő segítőkészség hozzáértéssel párosul. Ritka az ilyen.Csillagosötös!Eszter FehérEszter Fehér ★★★★★ Nagyon jó élmény és tapasztalat volt nálatok lenni! Profi, kedves és gyors segítséget kaptam helyben! Nagyon hálás vagyok és köszi, hogy ezzel hozzájárultatok ahhoz, hogy lediplomázzak!Response from the ownerKedves Eszter,Köszönjük szépen a pozitív visszajelzésedet! :)Marci a Laptophardware-től Akos SzebeniAkos Szebeni ★★★★★ Az akksiproblémámat rogton a helyszinen, 15 percen belul megoldottak, ingyen es keszseggel😊Response from the ownerKedves Ákos,Örülünk, hogy sikerült megoldani a problémád. Köszönjük az értékelésedet! :)Marci a Laptophardware-től Tibor BiczóTibor Biczó ★★★★★ Nagyon korrekt,hozzáértő csapat.Ritka ma az ilyen,mindenkinek bátran ajánlom Őket!Response from the ownerKedves Biczó Tibor,Köszönjük szépen az 5 csillagot! :)Marci a Laptophardware-től Trombar DKTrombar DK ★★★★★ Response from the ownerKöszönjük szépen az 5 csillagos értékelésedet! :)Marci a Laptophardware-től Zsófi BZsófi B ★★★★★ Szokásos probléma: folyadék került a laptopba. Ennek ellenére nagyon türelmesen és figyelmesen foglalkoztak a dologgal, ingyesen szétszedték és kifújták belőle amit lehetett. Csak ajánlani tudom!Response from the ownerKedves Zsófi,Köszönjük szépen a pozitív visszajelzésedet! :)Marci a Laptophardware-től Gyula SántaGyula Sánta ★★★★★ Dávid kolágájukkal nagyon elegedett vagyokResponse from the ownerKedves Gyula,Köszönjük szépen a pozitív visszajelzést :)Marci a Laptophardware-től KAKA ★★★★★ Kiszolgálás, szervíz, csak pozitív tapasztalataim vannak.Response from the ownerKöszönjük szépen a pozitív visszajelzésedet! :)Marci a Laptophardware-től js_loader